Βόλου 7 Λάρισα Τηλ: (2410) 571 384

0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Αρχείο αναρτήσεων

13 Νοεμβρίου 2018
Μορφή υστερίας έχει πιάσει τους αυτοκινητιστές ζητώντας „φρέσκα“ ελαστικά όταν φθάνει η ώρα να τα αλλάξουν. Είναι δικαιολογημένη?Εδώ θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες έτσι ωστε να υπάρχει η σωστή γνώση πάνω στο θέμα και να πάψει η ανασφάλεια...
27 Φεβρουαρίου 2018
Μια σειρά βίντεο σε συνεργασία με το GoCar Magazine που ως σκοπό έχουν τον σωστό προσανατολισμό και ενημέρωση των καταναλωτών  στην αγορά ελαστικών! ...
26 Φεβρουαρίου 2018

Προσπαθούμε για τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

28 Μαρτίου 2017
Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης. Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη ...
Νοε
13

DOT (Ημερομηνίες παραγωγής) των ελαστικών. Πληροφόρηση και μύθος.

Μορφή υστερίας έχει πιάσει τους αυτοκινητιστές ζητώντας „φρέσκα“ ελαστικά όταν φθάνει η ώρα να τα αλλάξουν. Είναι δικαιολογημένη?

Εδώ θα σας δώσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες έτσι ωστε να υπάρχει η σωστή γνώση πάνω στο θέμα και να πάψει η ανασφάλεια για „μπαγιάτικα“ ελαστικά.

Για να υπάρξει η κατανόηση επι του θέματος θα πρέπει να γνωρίζουμε την τεχνική και χημική δομή των ελαστικών. Ποιά υλικά που το συνθέτουν παθαίνουν αλλοίωση και απο ποιούς παράγοντες?

Μία σύντομη και κατανοητή περιγραφή μπορεί να φέρει τον αναγνώστη στην γνώση.

Περισσότερα
  91 Προβολές
91 Προβολές
Νοε
12

"Μπαλογιάννης Ελαστικά" Περί Ελαστικών - GoCar Magazine Part1

Μια σειρά βίντεο σε συνεργασία με το GoCar Magazine που ως σκοπό έχουν τον σωστό προσανατολισμό και ενημέρωση των καταναλωτών  στην αγορά ελαστικών!

 

  942 Προβολές
942 Προβολές
Νοε
12

Γιατί Continental ελαστικά;

Προσπαθούμε για τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Περισσότερα
  251 Προβολές
251 Προβολές
Νοε
12

Πότε να ελέγχετε την ευθυγράμμιση;

Εάν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας τραβάει προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι για μια στιγμή σ’ έναν επίπεδο δρόμο, χρειάζεται να το πάτε για έλεγχο της ευθυγράμμισης. Η ρύθμιση της ευθυγράμμισης σημαίνει να ρυθμίσετε τα μέρη των αναρτήσεων εμπρός και πίσω. Εάν το όχημά σας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά των ελαστικών.

Περισσότερα
  2863 Προβολές
2863 Προβολές
Νοε
12

Η ιστορία της αποθήκευσης

Χειρισμός και Αποθήκευση Ελαστικών

Το προσδόκιμο ζωής των ελαστικών σας είναι αδύνατο να προβλεφθεί. Μπορείτε να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής και τις επιδόσεις των ελαστικών σας, πάντως, χειριζόμενοι αυτά και αποθηκεύοντάς τα όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Όταν τα ελαστικά μένουν έξω, αχρησιμοποίητα για μακρές χρονικές περιόδους (ένα μήνα ή και περισσότερο), οι επιφάνειές τους ξηραίνονται και εμφανίζονται επιφανειακές ρωγμές που ονομάζονται Κρακελαρίσματα του Καιρού ή Κρακελαρίσματα του Όζοντος. Γι' αυτό, τα ελαστικά πρέπει πάντοτε να αποθηκεύονται σε εσωτερικό χώρο, ψυχρό, στεγνό και καθαρό.

Περισσότερα
  1464 Προβολές
1464 Προβολές